Anotace: .. jako vyznání trochu nezvyklé ... / laska má ale tisíce podob ¨... a Monča ...?. ... no Monča ..je Monča !
Zajímavý - bloudit Tvojí minulostí. Dost dobře jsem si představil, jak Ti asi tenkrát bylo...mazec! :)
12.04.2007 15:52:00 | callowsick
... Ty zraješ ... Elča voní ...
... dokonalý spojení ...
... rozhodně však neuspáváš modřinky pochopení ..
... ani rorýs neutichne ... Tvým kouzelným mávnutím...
... křtíš každé slovo... a já za něho rosvěcím tmu ...
28.11.2006 16:49:00 | Marcella
...mám moc ráda tvou a Monči spolupráci...či nespolupráci ale návaznost...
10.11.2006 19:35:00 | Ayla
hmmm... tak to je něco
10.11.2006 18:21:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd