Ještě to doutná
Anotace: ... ale když do toho nefoukneš dneska, zítra už bude pozdě...
Ještě to ve mně doutná,
tak pojď, zkus to rozfoukat,
Ještě to ve mně žhne.
Nechci zadupat do země nic,
co má ještě šanci na život…
Jak ještě dlouho
a kolikrát
se dá začít znova?
Z koryta řeky jsme
vystoupili na břeh a
do stejné řeky už
nikdy nevstoupím…
Snad voda odnesla to,
co bylo špatně
a nad hladinou
je stále cítit dým…
To ještě doutná láska
v puklém srdci
Tak zkus ji ještě rozfoukat!
Komentáře (3)
Komentujících (3)