Jo pěkný...pěkný...hlavně ty opravdový sny, když můžou korunovat představení...a diváci nejsou žádní...pak oko zůstane suché...horší je to tam, kde to jsou na umyvadle dvě pasty ...načnutý...
11.11.2006 23:07:00 | no
Mončo, to je fakt skvělý ..., taky už nechci zkoušet další role ... tu svou sem našla ... už žádné derniéry .. jen vyprodané sály ... jo jo .. vidím to dtto ve skutečných snech !!!
11.11.2006 16:45:00 | Alci