Kapky rosy ve tvých vlasech
Kapky rosy ve Tvých vlasech
třpytící se ve vycházejícím slunci...
Kapky rosy ve Tvých vlasech
a Tvůj nádherný úsměv...
Kapky rosy ve Tvých vlasech
a Ty oči jasné,které
zářily při tanci...
Kapky rosy ve Tvých vlasech
a já si připadám,jako
blázen když toto píšu...
Kapky rosy ve Tvých vlasech
a já stále čekám a doufám
že řekneš ano...
Komentáře (1)
Komentujících (1)