Počítám
Počítám měsíce,
počítám hodiny,
kdy miminko Naše,
přijde do rodiny.
Počítám dny,
které jsme spolu,
život jde nahoru,
někdy i dolů.
Počítám vteřiny,
počítám roky,
šťasten jen s Tebou,
budu na věky.
Počítám dny,
počítám noci,
ženou mou staneš se?
Moc já to chci.
Komentáře (1)
Komentujících (1)