Není dokonalost
Anotace: .......Nehledejte,co není......
Já dlouho chodil po světě
A hledal dokonalost
Snad po celé planetě
Nic nebylo mi dost
Něco se mi zdálo málo
Jiného zas bylo víc
Za snahu mi to nestálo
Tak neměl jsem zase nic
Potom se však zázrak stal
Najednou jsem potkal Tebe
Sám sebe jsem nechápal
Bylas pro mě jak blesk z nebe
Blesk,co zažeh plamen v duši
A já věděl-jsi to Ty
Ta která ví,ta co tuší
Vyvede mě z temnoty
Už nehledám dokonalost
Nechci snít dál jenom sen
Co jsem našel,stačí mi dost
Konečně jsem probuzen
Komentáře (2)
Komentujících (2)