Anotace: asi to nedavá smysl...
mě se ta basen libi..neco sem si v tom nasel...dneska je na literu hodne povedenych dilek..a chapu te..ale lechce se rika spatne se plni,kdyz bolest zmizí v jejich očí v zapomění..
12.11.2006 21:03:00 | ppepiczek
ahojky nebo dobrý večer. to je ted nejspíš jedno :)
začátek se mi líbil moc... ale koncem sis to u mě malinko pokazil.. básnička krásně plynula a pak mi tam sem tam slovíčko nesedlo.
ale jinak moc pěkný..vážně...
12.11.2006 17:14:00 | Zamilovaná do nezamilované doby