Rozkvétající láska
Proti větru chtěla bych utíkat,
umět poručit dešti a
slunci aby šlo spát.
A pak se jenom s duhou smát a
lítat v mracích s vášní mou,
tak spojenou s vášní tvou.
Pojď,budem si dělat blázny z datumů-
časoprudičů a
z krutých dnů.
Budem malovat na oblázky
a to vše,
ve jménu naší lásky.
Komentáře (0)