Anotace: do anotace bych jen ráda uvedla pro mé přátele to,že ta zmínka o opouštění přátel se mi tam jen tak hodila,nebojte se,mě se jen tak nezbavíte,vy víte kdo..
Hlavu skloněnou zvedni, mohla by jsi přijít o něco krásného. Bojuj a raduj se ze života. Tak jako láska je těžký i život.
13.11.2006 11:59:00 | Najlin