TRÁPENÍ NA INTERNETU
Anotace: asi pro Vás milé dámy
Trápíš mě.......A moc!
Vždyť čekám Tě tu celou noc,
to trýznění tak přetěžké,
řekl bych až bestiální.
Proč táhne mě to stále k tobě?
Když oba jsme tak neosobně..
.....vzdálení a virtuální.
Komentáře (5)
Komentujících (5)