Anotace: ... kdo opravdu miluje, ten se také bojí .. / ... což je ovšem pěkně pitomé, ale je to tak .. :-((
... no tak Marino ... že jsem debil ... napiš radši ... přímo ..
mnozí to nepochopí ..... :-))
... jseš to ty ... Jarko ??
13.11.2006 23:36:00 | HarryHH
Je to napísané geniálne tak ako všetky tvoje
a preto ťa povyšujem na básnika-barda a za skvelé
komenty Zi pridávam jedno H
Díky HarryHHH
13.11.2006 18:42:00 | Luboško
ano, znám...
moc hezky napsané, moc
13.11.2006 15:19:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd