Jsem pro tebe bezcenná
jak hadr na podlahu
s kterým utíráš si boty
bezcenná jak falešný noty
bezcenná a tak strašně sama
když ležíš vedle mně
slyším jen jak tvoje srdce bije
a říkám si proč tak proč
je toho už trochu moc
a je to silná černá káva
protože já tě mám přesto ráda
sama a s hořkou chutí na duši
...ležím vedle tebe
a přeji si modré z nebe.