no jasne..kazdej v tech basnickach vidi neco jinyho ale faktem zustava ze do kazde basnicky kterou napises at chces nebo ne vlozis kousek sebe..lidi ty basnicky nepisou jen tak..kazda napsana basnicka ma nejakej vyznam...neco v ni je...tobe taky hezky vecer :o)
10.04.2007 20:44:00 | Michelll
achoooj...tak co, došel mail?...
mno jinak máš tam kráááásný obraz...s tou červenou, však ty víš;)
papa tvoje liz
13.11.2006 20:40:00 | Lizzzie