nádraží
Anotace: ...někdy bychom chtěli, aby vteřina ta byla věčná..
Oprýskaná lavička,
ostrý hvizd
prořízne chvilku ticha
a s chraptěním ozve se
ze starého amplionu
nějaké podivné hlášení,
odjíždíš daleko,
však jako bych ted,
tam zase stál
a v očích měl
moře
a ven se mi
řinuli vlny
jeho běsnění,
po těle cítím
podivné mrazení...
nechci pustit
to teplo,
jež v dlaních jsem
cítil těch hodin pár,
něžné doteky úst,
jež v polibku vpletou se
do sebe jak réva vinná,
kouzlo okamžiku,
které každý z nás
vnímá jako dar.
Pohladím TĚ po tváři
mile se usměješ
a v koutku ti zahlédnu
malou vrásku,
ten úsměv si odnáším
a v srdci svém
TEBE
mou jedinou lásku.
Komentáře (4)
Komentujících (3)