Klíč
Anotace: Zní zřejmě hloupě, ale co na plat je psána pocitem, ne hlavou....:)
Dostal jsem klíč,
snad k tvému srdci,
ale pasuje i do zámku.
Do zámku jehož výžky se nebes dotýkají.
Dostal jsem klíč,
snad jako pozvánku
ke šťastným zítřkům
spolu.
Dovol mi teď,
jedinou poznámku:
"Miluji tě!"
Chi říct ti zas a znovu.
Komentáře (0)