Neplač milá

Neplač milá

Anotace: .......I tak to někdy končí.......

Zas sedíš sama doma
kde je asi on?
Sluchátkem ve Tvých dlaních
dál zní stejný tón

Co se asi stalo
proč to nezvedá?
Že by tam měl jinou
smutně Tě napadá

Tak voláš dál to číslo
co tak dobře znáš
A telefon jen mlčí
Ty slzy polykáš

Kdepak jsou ty sliby
co Ti šeptával
Zůstala jen kdyby
a hořkých slz nával

Sluchátko padá z dlaní
na zem dopadá
Na posteli ležíš
smutek Tě přepadá

Bylo vám tak krásně
smutně vzpomínáš
Když tak sama ležíš
a s pláčem usínáš
Autor Marvel13, 14.11.2006
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí