to Tvá básnička mě pohladila a zasloužila si pohlazením oplatit (i když nebyla určena mě, zahřála u srdce)
16.11.2006 09:32:00 | mamina
Moc hezké vyznání lásky.
Jen se mi zdá,že ke konci ta věta :jsi ta co mně dělá vrásky --tam nějak nepatří.Kdybys ji vynechal bylo by to mnohem hezčí.
15.11.2006 08:10:00 | s.e.n