DÁREK
Anotace: pro toho, jenž mě dneska potěšil svou básní
Dneska jsi mi daroval
ten nejkrásnější dar
když jsi své řádky zosnoval
a krásně jsi je psal
Bylo to pohlazení po duši
nečekané jak grál
tvá slova mě dnes sluší
v uších zní lásky chorál
Piš svých řádků,prosím,víc
tvůj cit v tobě zrál
ze smutku tvého nezbyde nic
jen oheň v srdci by plál
Přečteno 613x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
Komentáře (9)
Komentujících (9)