láska jako pohon
Anotace: jen si to přečtěte
Jen když se držíme za ruce,
láska mi pohání mé srdce.
Beuz tebe mi schází dech,
bez tebe mám strašný pech.
Pořád jdem a jdem
a já se pokouším řící ti jen:
Pujč mi svoji ručičku,
sevřu ji s mou v pěstičku.
Budeme si oba hrát,
já ti chci ted pusu dát.
Chci tě objat v náručí,
dívat se ti do očí.
Posad se mi do klína,
voníš jako malina.
Je to strašně krásné,
ještě v noci o tobě se mi zdá se.
Ty jsi mě zachránila,
tvou krásou mě omámila
Komentáře (0)