setkání
Anotace: ..nádherné odpoledne..
............ .......
Sukénka v barvě ,
kterou se
vlčí máky zdobí
ve svém květu,
horké odpoledne,
ti maluje po čele
a dusný vzduch
naladil zase svou notu,
přesladký polibek,
od Tebe miláčku
jen tak sladce chutná,
ted Tebe mám v náručí
pryč jsou již
ty rána smutná.
Zas chvilku smím
naslouchat,
Tvému krásnému hlasu,
k Tvému tělu
se přvinout
a nevnímat ,
alespon na okamžik pouhý,
tu neúprosnou
periodu času.
Jen tiše naslouchám,
slyším
jak v jednom
dvě srdce bijí,
pak v tlukotu jednotném
se jako dvě kapky
do sebe vpijí.
............ ...
Přečteno 587x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)