***
Snadno s Tebou ujíždím
vlídnou nocí
modrem zastřených slov
unikáme všednosti
sami jen s měsícem
city v kapkách
tečou stálým proudem
žízeň únavy
vlna pramenem se nasytí
myšlenkou
rozevlátý plášť volnosti
hvězdy nevyřčených vět
tančí na křídlech
něžnosti a lásky
bolesti zažene
Tvé tiché objetí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)