TAJE
T...aje a kapalní sníh,
když se v něm milujem
Ty ve mně já v tobě
roztáváme nostalgickým zármutkem
Poznávám tvou tvář
A...le nesem si v sobě
spousty hříchů a vin
Srdeční oheň cákne na sítnici
Plápolavě taví ledovou bránu
Já s tebou usínám
J...ako rampouch
visící ze středu oblohy
sluncem kapeš mi do srdce
Tebou se opíjím
E...lektrický výboj
nedůstojně si stýská
Mám strach, že to říkám
Ty pálíš - chci jen tebe!
Komentáře (9)
Komentujících (8)