jo, jsme si podobné, ale ty lepší básnířka, já se jen vypisuju ze svých pocitů...takové obrazy jako ty umíš vytvořit neumím, obraznost tvá je originální, mám tě ráda...:-))
17.01.2007 12:09:00 | Jarky
... kdo umí zapomínat na to co kdysi bylo láskou .... jakoby stáhl roletu před sluncem ...
ten nikdy nepozná co je to opravdu milovat ...
27.11.2006 11:59:00 | HarryHH
Líbí se mi to co z ní dýchá,
taková ta toužící atmosféra,
někde za okem někdo...
Obrat "I až jednou" mi nešel přes jazyk
ale jinak všechna čest.
16.11.2006 22:30:00 | Edo Tralipo
je skutečně nádherná. Mám dneska děsně málo času ale zítra se k ní ještě jednou vrátím a vychutnám si jí znovu.
16.11.2006 21:47:00 | mamina