Jsi hloupá
Anotace: Zapomenout a nechat jít člověka, kterého milujete je težké...
Ozvaly se zvony,
které ohlašovaly příchod budoucnosti!
Smutně se díváš nedokážeš se vzdát minulosti...
Nejde všechno vymazat, chovat se jako by se nic nestalo.
Uvědomíš si co ztrácíš, lásku, vzpomínky,
chceš, aby to přestalo...
Ne nejde to, nechceš to vzdát!
Třeba tě má ještě trochu rád!
Možná se k tobě jednou vrátí...
Uvědomí si, že bez něj se ti život krátí.
Ale kdy?Kdy si vzpomene?
To mu vše co ti provedl promineš?
Pak jsi HLOUPÁ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)