srdeční konjunkce
Anotace: ..je nevypočitatelná..
čarovné přítmí
na sklence
krvavě rudý
kroužek z tvých úst
zase jsme úvízli
kdesi ve vzduchoprázdnu
času
hladové myšlenky
to po tobě
po úlomcích minut
jež sesypali se
náhle ze stolu
a musíme ted držet půst
barvité tony
svou sytostí
podbarvují
ono kouzlo okamžiku
tak znovu se zahledím
do blankytných očí
v nichž zahlédnu
mnoho otazníků
držím tě ve dlani
a najednou cítíme
oba, že ted ,
tak to má být
a ve spáncích
buší nám do přání
nikdy
se od oné chvíle
neodloučit...
Komentáře (1)
Komentujících (1)