Po bezesné noci
zas v cizí moci
vidím všude kolem duhu
ona zbavila me studu
podívala se na mne tak zvláštně
pochopil sem, že snad bylo to z vášně
dlouze mě políbila
zkrat ve mě způsobila
okouzlila mě svým citem
začal jsem býti jejím bytem
pohled říkal zachraň mě
povedlo se to snad mě...