Stín pokušení
Anotace: Zcestí, nezcestí... spráwné a špatné.. rozum, city.. chtíč a swědomí.. Však čemu podlehnout?
Jdu nočním městem
smutnou tmou
tu stín, vězte,
chytá ruku mou.
Pojď se mnou do nitra země,
do ráje sladkých neřestí,
ukážu ti, avšak jemně
i kouzlo dávných pověstí.
Projdem spolu skrze lásku
bez závazků a pak snáze
při bolesti danou v sázku
dostanu tě do extáze.
Tajuplná náruč láká
a probouzí moje touhy,
když obloha se už smráká
ze života dělá šmouhy...
Komentáře (1)
Komentujících (1)