Anotace: Cokoli vás napadne,napiště,snažím se zlepšovat,ale ještě to chvíli potrvá než dosáhnu dokonalosti:-)
Tobě by se to líbilo víc zašmodrchaný?No něco na způsob detektivky v básni taky můžu vymyslet:-)No uvidíme,až mi nšco naleze do hlavy:-)
17.11.2006 20:52:00 | zeza
..třebas časem dodáš komplikovanost;) ale zas ne příliš...přece jen nesrozumitelných blábulů je to také dost;)
17.11.2006 13:19:00 | Ayla
pěkné...takové velmi lehké...ale zkusila bych tam dát trochu víc citu...snad...jinak oki;)
17.11.2006 10:51:00 | Lizzzie