Intriky a lži
Anotace: Psáno ve zlobě, smutku, slzách před nějakým týdnem.. ale teď už se to snad obrací k lepšímu:)
Samé intriky a lži,
Tak lásko, zavři oči
A už spi.
Žádná láska, pouze klam,
Tak běž za jinou
Nebo buď si sám..
Ach lásko, krásná lásko
Mysl a srdce ovládáš,
Tak kdepak se teď schováváš?
Proč je tu jen smutek, slzy, žal?
Ach můj milý,
Kam’s lásku schoval?
Komentáře (2)
Komentujících (2)