Chtěla bych
Tak jako na jaře vyroste kytička,
tak rodí se v srdci mém prosbička,
přála bych si velkou lásku,
která nevisí jen na vlásku.
Chtěla bych lásku která nebolí,
dala bych za ní na světě cokoli.
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
Komentáře (0)