Pro tebe
Anotace: Pro tu která neví co chce
Hledal jsem lásku
a našel jsem tebe
slunce svítilo
a modrý bylo nebe
nebe bez mraků
a my jenom spolu
koukáme na hvězdy
jak padaj dolů
chci být jen s tebou
s tvými vlasy si hrát
po ruce hladit
polibek dát
dal jsem ti srdce
a celou svou duši
miluji tě
srdce mi buší
Komentáře (1)
Komentujících (1)