Myšlenky
Anotace: Opět jedna posmutnělá...vlastně teď ani na jiné nemám myšlenky...
V posteli sama ležím
a myšlenky mi hlavou běží...
Kdo asi vedle tebe teď spí?
Koho za ruku držíš?Přece to nemůže být tak zlý!
Myšlenka po myšlence mě ničí
a já padám, klesám níž.
Chtěla bych být u tebe, být ti blíž.
Zase líbat tvoje rty, držet tě v náručí,
ale nejde to, bolí to život tě naučí,
že láska je nestálá dlouho se u tebe nezdrží
uběhne chvilka a ona zas dál poběží...
Komentáře (0)