LÁSKA
LÁSKA
V mé duši jako by ptačí zpěv,
v mém srdci žádný hněv.
Bříško plné motýlků, rozeznělých píštal,
v celém těle žádný žal.
Mysl plná krásy, roztoužených citů,
svět kolem nás, plný mýtů
Tělo rozechvělé,plné mrazu,
právě tak, poznáš vnitřní krásu.
Láska, to jest láska, ten vnitřní pocit,
i ty, se ho můžeš zmocnit.
To pak motýlky v bříšku ucítíš,
snad i ty se zalíbíš.
Neměj strach, neměj strach z toho pocitu,
jen se neboj, ukaž lásku světu!
Komentáře (0)