Volná bolest...
Vylétnout vzhůru k nebesům,
kde duše odpoutá se od těla,
být věrná jenom oblakům,
bolest by navěky odletěla...
Kde jsou všechny krásné sny,
co jsem o něm snila?!
Zhroutit se a prosnít dny...,
ostatní jsem dávno vzdala...
Smutná, sama, zasněná,
zůstala jsem bez tebe,
dávno už jsem dospěla,
to říkám jenom pro tebe...
Komentáře (1)
Komentujících (1)