Anotace: Už je tady podruhé. Jednou tady byla, ale vše se v dobré obrátilo, tak zmizela. Teď, teď už je tu definitivně, trošku změněná, rozšířená...Tak snad se bude líbit, Omlouvám se těm, co jí již četli.
pěkná básnička...jinak děkujuu za hodnocení :-)...v téhle básničce mě ale stejně nejvíc oslovil smysl a pocity,které byly znatelné...
24.02.2007 12:38:00 | Katka Z
Nezlobím se. Naopak jsem rád, že jste se ozvala. Nepletete se mi do života, myslím, že mě natolik znáte, že byste mohla vědět, že si to jen tak nenechám, když se mi někdo plete tam, kam nemá. Každopádně jsem opravdu rád, že jste se ozvala.
20.11.2006 21:31:00 | Pazdi
Niki děkuji za komentář
láska jen neničí...láska i dává...strašně moc
dávná neznámá? kdopak jsi? napověz prosím
19.11.2006 21:19:00 | Pazdi
Hodně smutné, bolestné, plné emocí a citů, hodně silné. Jo láska nás trápí a mučí. Je mi to líto, že Ti to nevyšlo. Srdce más na kusy rozervané, ale věz, že nová láska jej dá zase dohomady. ... Hodně štěstí.
19.11.2006 15:20:00 | NikitaNikaT.