Anotace: Už není láska s námi jak je mi?
Šípy do nás budou stříleny a trhány - mnohokrát, tak
zatím žádné štráchy. Buď v klidu, pojď do snickers.
23.03.2007 18:40:00 | jehlaspichlas
Je to pocitové, lásce nelze poroučet. Až přinde nová, vše se změní a bude zas jen dobře.
19.11.2006 18:01:00 | NikitaNikaT.
Je to tesnikvé a hezké vyjádření bolesti. Jen si oprav v mích očích - v mých očích.
19.11.2006 17:48:00 | černočerný