Omyl, vazena slecno,
modelka se poblije uz po druhem panaku, nebot jeji anorexii napadene telo nesnese vice. Navrhar to vi,takze v tom vidi moznost, jak usetrit prachy...
A to potrebuje, protoze bere desetkrat min nez vona.
Je to trosku komplikovany, ale chce to sirsi nadhled...
23.11.2006 23:14:00 | Dandysek
Hele, mam námitku...podle mě moc modelky nechlastaj, spíš kouřej, nebo berou drogy. Proč? Jednoduché...víš kolik má alkohol kalorií? Většina modelek, které nejsou přirozeně hubené si určitě počítají kalorie a proto je láhev Ginu docela nepřípustná...
22.11.2006 22:50:00 | Helois
...a že ty to tak znáš :-)?! kterápak ti to vyprávěla...nebo seš strýček;-)?
19.11.2006 19:15:00 | no