Lásko
Lásko,
kam tělo nemůže,
dostane se duše,
namaluj mi lásku,
bez temperek i tuše.
Lásko,
hlava mi třeští,
nepřestávám se třást,
dovol mi to prosím,
se do tvého života vkrást.
Lásko,
skoro tě neznám,
ty mě též ne,
přesto jen doufám,
že to krásné nepomine.
Lásko,
chci tě držet v náručí,
výskat ti ve vlasech,
kéž se tvá rtěnka udrží,
velmi dlouho na mých rtech.
Přečteno 989x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)