... krásné ... a láskyplné ...
ještě mnohé by jsi dokázala ... učinit šťastnými ..
27.11.2006 23:38:00 | HarryHH
Mamino je to hezké
Ten dotek bych chtěl také vnímat,
tep srdce-snad nahradí ten zvon,
rtům dát možnost se také líbat,
nejen ve snu v té rozkoši bych chtěl plout.
Ahojky Bobi
22.11.2006 14:32:00 | bobi bobie
Krásná, taková touživá, laskavá...
A odpověď na tvůj komentík u mě: Ta tři slova se nezařazují, ta se HUBÍ! Kdo si je zařadí, toho je mi upřímně líto.
Měj se krásně.
20.11.2006 21:19:00 | Koprtinka
Tak idem
len tak
lenivo plávať
Tak idem
len tak
Teba hľadať
A keď začnem
slzy roniť
To bude vtedy
keď začnú
zvony zvoniť
20.11.2006 13:08:00 | džemo
Cink, cink...
až sem je slyšet jemné zvonkohraní...
tolik krásné...
:o)
20.11.2006 08:54:00 | Cecilka