Žiju pro Lásku
Anotace: zrovna jsem usínal a najdenou tohle...
Žiju pro květinu
žiju pro vteřinu
žiju pro ten pocit,
že smím tě v srdci nosit
žiju pro další den
žiju a sám sebou jsem
žiju jak ten,
co pro Lásku šel by světa kraj,
žiju po setmění, když začíná ráj
žiju v paprsku slunce
žiju já v každě buňce
žiju svůj sen,
žiju pro Lásku jen
Komentáře (2)
Komentujících (2)