O lásce
Anotace: Pro radost na Valentýna
Láska je jméno,
láska je cit,
láska je všechno,
pro ni stojí žít.
Láska je obětí,
láska je radost,
někdy je dojetí,
někdy i starost.
Láska ta hřeje nás,
jindy zas pálí,
někdy je hodokvas,
jindy je v dáli.
Láska je Venuše,
milenec Měsíc,
cítíš ji u duše,
tam je jí nejvíc.
Láska je kabaret,
lidé jsou herci,
nechci znát odpověď,
vždyť přec jsme velcí.
Přečteno 745x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)