Nenávidím
Anotace: Láska + žárlivost = nenávist a strach (a to mi strašně ničí život)
nenávidím,
ty bezesné noci,
kdy jen stále pláču.
pocity bezmoci
to radši do chlastu skáču
nenávidím,
když vídim tvou tvář
když ode mně odcházíš...pryč
ve tvých očích tu zář
když pak zas domů přicházíš,... od cizích
nenávidím,
tyhlety dny
bez jistoty
kdy myšlenky a představy
mě bodají do zad
nenávidím,
před tvým vchodem cizí boty
otisk od rťenky vidím..
i když tam není
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)