Zklamaná
Zklamaná životem, zklamaná láskou, kterou nikdo neopětuje
to život můj teď je.
V hlavě mám chaos jak nikdy dřív,
potřebuji si v hlavě vše vyjasnit.
Snad najde se jednou kluk co nebude chtít jen jednu noc,ale i víc,
v to doufám,živote vyjdi mi prosímtě vstříc.
Komentáře (1)
Komentujících (1)