Laska je sakra krasna... :)
Anotace: Dalsi z tech venovanych B.
Pořád jsem s tebou, i přes tu dálku,
cítím tvé rty, vůni tvé kůže.
Pořád jsem s tebou.. i když píšu tuhle stránku,
jsi jediná kdo pochopit to může.
Postel, co zažila naši noc plnou vášně,
zdá se mi teď tak prázdná.
Už vím, co máš ráda a ty zas znáš mě,
láska je věc sakra krásná… :)
Přečteno 676x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)