ValenBean05
Vzdávám hold lásce,
pokoru citům.
Kloním se hluboko k zemi...
Té nevšední krásce,
pár veršů díků...
O ženách, touze a nebi...
Občas na srdci zabolí,
nenechá bdít a spát.
Slzami tváře osolí,
životy umí brát...
Však dokáže i čarovat,
na hlavu stavět svět,
v nádherných barvách malovat,
vonět jak z ráje květ.
Tak pokud hledáš odpověď,
kterou z cest dát se máš...
Tak věř, že lásky dostaneš,
tolik,
kolik
jí
dáš...
Váš svatý VALEN BEAN :))
Přečteno 737x
Tipy 2
Poslední tipující: Koza
Komentáře (1)
Komentujících (1)