Přáníčková
Tak je to zase tady, jsem první?
Možná kdo ví...
Možná že patřím k těm kdo smí
a nebo jen sní?
Jsi taková jakou tě chci mít.
Jsi prostě má.
Patříš k těm co dávají víc
a já tě mám ...
... mám ... rád.
Přečteno 769x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (4)