Jsi...
Anotace: co pro mě znamenáš..
Kdybych byla květinou-
ty Jsi zahradníkem.
Kdybych byla komínem-
ty Jsi kominíkem.
Kdybych byla zakletá-
ty Jsi mým jediným zachráncem.
Kdyby všichni byli proti mě-
ty Jsi mým zastáncem.
Kdybych byla tečkou-
ty Jsi první slovo věty.
Kdybych byla Sněžkou-
ty Jsi můj Yetti.
...
Jsi moje všechno,
co si víc mohu přát?
Snad, abych napořád směla
Tvou ruku ve své hřát.
Komentáře (2)
Komentujících (2)