Jen tak krátce..

Jen tak krátce..

Anotace: míň je někdy více

Nechci žádný modrý z nebe,
nechci žádný dary moře,
nechci žádnej zlatej důl..
Stačí mi úsměv, kterej bude Tvůj.

Jenom tak krátce chci Ti říct,
protože málo je někdy mnohem víc,
že nechci žádný planý sliby,
jenom Tvoje láskyplný činy.
Autor petulinka :), 21.11.2006
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

mooooooooooooooooc heeeeezkyyyy;)

08.02.2007 15:39:00 | Luciasek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí