Daruj..
Anotace: ..možná trochu dětinský, ale co mě to neva :)
Daruj úsměv, který potěší.
Daruj slovo, který utěší.
Daruj slzy, které nevyschnou.
Daruj ruce, který nestárnou.
Daruj sebe a získáš mnohem víc,
daruj srdce a poznáš lásku.
Nemusíš znát jména všech krasavic,
a přesto získáš to největší krásku.
Komentáře (0)