Anotace: V kalendáři jsem dnes objevil že svátek má Cecilka a tak posílám malé přání.
Ahoj Bobi. Ty básníku, hravej a přející! Přečetl jsem si Tvoje básně a dobrý! Tak se měj ať máš poetickou slinu dále!
02.03.2007 09:10:00 | Gregy
Je cítit,
že toto přáníčko
od srdíčka bylo psané.
A je v něm mnohem víc,
než veršíky pěkně poskládané.
Vždyť moc milé člověčince
s láskou bylo věnované.
Moc rád se k němu se skromným zamňoukáním připojím :o)
22.11.2006 12:46:00 | Mourek
Teď mě vážně dostáváte...
v očích vláha...
na rtech třas...
nevím, co bych sem napsala...
snad jen...
že mám ráda
VÁS...
Děkuju...
22.11.2006 10:27:00 | Cecilka
Přidávám ke gratulacím
svou voňavou kytičku,
stále se k Tobě vracím,
díků plno v kýblíčku.
Dlaněmi Ti stavím město
jen pro dobré lidičky,
v sobě žádné prázdné gesto,
a v očích jen hvězdičky.
To jsi Ty, naše drahá,
Cecilenko milovaná,
Tvá je mléčná dráha,
na ní nejsi sama...
Jsme tu s Tebou
jako bílé tečky
s tváří bledou
stopy Tvé vlečky...
Věnováno: naší nádherné princezně ježibabě Cecilce
22.11.2006 08:18:00 | Levandule